English (United Kingdom)Croatian(HR)

Questions?
(+385) 091 576 5059
pag.vlasici@gmail.com

Welcome to our website!

Always smiling hosts invite you to rest your soul right here, in Vlašići!

Croitportal

Intact nature

The slogan "The Mediterranean as it once was" along crystal clear sea and clean air gets its true meaning.

Croitportal

Delicious meals

"Paški" cheese, lamb, fish, shellfish, figs, blackberries...

Croitportal

Excursions

Close to world famous national parks: Kornati, Krka, Paklenica, Plitvice...

Croitportal

Active vacation

Bicycle roads, water skiing, sailing...

Croitportal

Guaranteed fun

Something for everyone. From the games in the sand, listening birds chirping to the long night party in "Croatian Ibiza" called Zrće half an hour away by car...

Vlašići


Vlašići - oaza usred kamena smještena na najužnijem dijelu otoka Paga. Vlašići su malo mjesto stočara i vinogradara gdje valovi oplahuju jednu od najljepših jadranskih plaža. Sitni pijesak, plavo more, kamen i okolno zelenilo čine u Vlašićima prirodni sklad idealan za obiteljski odmor. Vlašići su udaljeni kilometrima od gradske vreve, ali ipak blizu i većih centara poput Paga (20 km) i Zadra (40 km).


Vlašići otok Pag


Vlašići su pozicionirani i nedaleko od poznatih svjetskih bisera prirode NP Paklenica, Krka, Kornati i Plitvice. Vlašići osim aktivnosti na moru pružaju i ambijent za rekreaciju poput biciklističkih i pješačkih staza. Gastronomska ponuda uključuje pašku janjetinu, paški sir i domaće vino.


Vlašiće osim prirode čine i gostoljubivi domaćini koji će Vas osvojiti svojom jednostavnošću i spontanošću. Vlašići Vas pozivaju da nam se pridružite i odmarajući se upotpunite idilu jednog malog dijela svijeta.